Άρθρα στην κατηγορία Εκδηλώσεις

Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών 2016

Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών 2016
Την Τετάρτη 11/5/2016 και ώρα 8:30 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των ερευνητικών εργασιών των ταξεων της Α και Β Λυκείου με θέματα: Ζωντανεύoντας τα αντικείμενα – Η τέχνη του animation Δικτυωνομαι με ασσφάλεια Ο μεταμοντερνισμός στα κινούμενα σχέδια

Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών 2016

Παρουσίαση Ερευνητικών Εργασιών 2016
Την Δευτέρα 9/5 /2016 και ώρα 10:30 θα γίνει η παρουσίαση της ερευνητικής εργασίας της Β Λυκείου με θέμα ¨Εναλλακτικές μορφές τουρισμού στην Ελλάδα¨

«Αρχαία Τεχνο-Λογία Σύγχρονη Λογο-Τεχ...

«Αρχαία Τεχνο-Λογία Σύγχρονη Λογο-Τεχνία»
Στις 27-11-2014 η Αρχαία Τεχνο-Λογία συναντηθηκε με τη Σύγχρονη Λογο-Τεχνία στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΛ Λάλα! (περισσότερα…)

Δελτίο Τύπου: Εκδηλώσεις Γενικού Λυκε...

deee
Ενημερωθείτε για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθουν στο Γενικό Λύκειο Λάλα κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015 ! (περισσότερα…)

Ενημέρωση για το έργο του ΟΗΕ

Ενημέρωση για το έργο του ΟΗΕ
  Ο Δ. Φατούρος, υπεύθυνος για την Ελλάδα και την Κύπρο του Γραφείου του Περιφερειακού Κέντρου Πληροφόρησης του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, επισκέφτηκε το σχολείο μας και ενημέρωσε τους μαθητές μας για το έργο του διεθνούς οργανισμού.  Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών και μοίρασε αναμνηστικά δώρα. (περισσότερα…)

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης στο...

Χριστουγεννιάτικη προσφορά αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού 14-12-2012
Με μια χειρονομία αγάπης τις ημέρες των Χριστουγέννων, οι μαθητές του σχολείου μας  ανέλαβαν μια αξιέπαινη πρωτοβουλία προσφέροντας βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού».     (περισσότερα…)

Το πείραμα του αιώνα στο σχολικό εργα...

Το πείραμα του αιώνα στο σχολικό εργαστήριο
Στο Λύκειο μας πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την παρουσίαση του προγράμματος «Το πείραμα του αιώνα στο σχολικό εργαστήριο» στα πλαίσια της επίσκεψης των Λυκείων Λάλα και Πελοπίου στις εγκαταστάσεις του CERN  στην Ελβετία. Δείτε το video από την εκδήλωση (περισσότερα…)

Επίσκεψη του πρέσβη της Αυστραλίας στ...

Επίσκεψη του πρέσβη της Αυστραλίας στο σχολείο μας
Ο πρέσβης της Αυστραλίας κ. Jeremy Newman επισκέφτηκε το σχολείο μας, για την τελετή παράδοσης σύγχρονου εξοπλισμού και εποπτικών μέσων διδασκαλίας εκ μέρους της Αυστραλιανής Κυβέρνησης, στα πλαίσια του προγράμματος βοηθείας των πυρόπληκτων περιοχών. (περισσότερα…)

Καλλιτεχνικοί αγώνες 2009

Καλλιτεχνικοί αγώνες 2009
Δείτε τη συμμετοχή του σχολείου μας στους Καλλιτεχνικούς μαθητικούς αγώνες 2009.

Το πείραμα του αιώνα στο σχολείο μας !!!!!

Το πείραμα του αιώνα στο σχολείο μας !!!!!

Πανελλαδικές

                Πανελλαδικές

Τράπεζα Θεμάτων

Τράπεζα Θεμάτων

WEBtv – Το κανάλι του Σχολείου μας

WEBtv – Το κανάλι του Σχολείου μας